JAPP, JAPP, JAPP

Eh, japp..

Jag har allldeles för mycket att göra för att hinna med att blogga varje dag. Allt kommer på en gång i skolan och med Mira har jag fått en liten svacka. Kan berätta mer om det om någon vill det :)

Än så länge har veckan inte haft så mycket att bjuda på. Inte förra heller. Så, ni får hålla utkik efter fler inlägg under veckan helt enkelt. Ber om ursäkt för att det har blivit såhär men det är inte lätt! Håll ut! Det kommer jättekul saker om ett tag när vi har tid att blogga mer! JULLOVET!

Daniella är dessutom på Teneriffa i Spaninen och degar! Hon har varit borta i exakt en vecka nu och kommer hem ikväll halv tio! Hoppas att hon gör ett inlägg då :) MEd andra ord så har hon inte heller haft tid att blogga.
Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll och har lite tålamod med bloggandet. Det blir bättre, jag looooooovar..







Här fick ni lite gosiga bilder på mig och älskling!

/ Kram Maja

MORGONBAK!

Hejsansvejsan, hann aldrig blogga på fredagkväll. Det blev sent, fick ta kvällsfodringen för en tjej som var tvungen att åka till sjukhuset. Inget allvarligt, om ni undrar :) När jag kom hem käkade jag och däckade i soffan, så himla trött! Lördag var ganska stressig, var tvungen att fixa lite grejer i stan och sedan snabbt till stallet för att mocka och göra mat, ingen ridning :( På kvällen sen var jag och min familj bortbjudna till min pappas kusin (mina sysslingar). 3 små supergulliga blonda flickor på 4, 6 & 8 år. Hade jättekul hela kvällen, fick natta alla tre och läsa sagor och massor av annat mysigt! Hihi!

Idag ska jag och Daniella ha luciaträning i stallet med alla barnen: Emil, Albin, Feliz, Oscar, Pontus och Ida! Roligt att det är så många killar i stallet! Så nu har jag bakat så vi ska ha lite fika och så! :)
En tjej som heter Anna ska också rida Mira idag, får se vad vi hittar på för övning!

Efter stallet blir det filmtittande hos bvän och efter det gymmet :)

NYA BILDER KOMMER SNART, HAR FÅTT DOM NU SÅ JAG SKA BARA REDIGERA DOM!



Kram på er!

/ Maja

Stallet idag :D

hahaha, ja idag skall jag till chilli och det var på tiden det för vill verkligen träffa honom nu! ;) Så ridning blir det men inget bestämmt tror jag rider ut. Hela helgen blir det chilli som gäller utom på lördagen för då är det bio ! :D Jag skall gå på den nya twilight filmen TAGGA TAGGA TAGGA ! Sedan på kvällen så skall jag vara med en kompis och då blir det mycket film och mysa som gäller :)
Sedan söndagen en långritt med chilli och måndag jobba i padocken och på TISDAG SÅ ÅKER JAG ! TAGGA! Till det med ;)
Så bloggningen får jag lämna över till maja då jag inte har någon dator.! Men nu måste jag gå! Bye bye ;)

SKOLAN, HIT OCH DIT

Tjenahejsan allihop!
Jag ber så mycket himla mycket om ursäkt för att uppdateringen inte har vart på topp, men vi jobbar på det! Både jag och Daniella har mycket med skolan just nu, jag får slutbetyg i två ämnen terminen innnan jul och då gäller det att ligga i och visa vad man går för, det är ju inte alltid det lättaste.

Jaja, i måndags blev det ju inget stall, hade pluggdag så det va inget kul med den dagen.
Tisdag var däremot lite roligare, en kompis följde med till stallet. Jag longerade både Flubber och Mira genom en övning som får hästarna att tänka lite själva, stärker deras självförtroende och lösgör bra.

Man longerar på en volt (i båda varven) där man har byggt upp två hinder som en kvarts volt. Genom att avståndet mellan hinderna är ganska lite plus att det svänger när den galopperar måste hästen tänka själv och kan inte galoppera för fort - hästen måste då beräkna avstånd själv och på så sätt får den använda huvudet och inte bara springa på! (En övning som passade Mira bra, hon rusar gärna mot hinder).  
 
I onsdags red jag Chilli då som tidigare sagt. Tog en mysig barbackatur i den mörka skogen tillsammans med en medryttare på en annan häst i stallet, däremot så red hon faktiskt Mira, det gick jättebra, hon tog en sväng i paddocken efter uteritten och Mita gick som en klocka! Grym är tjejen som red och grym är inte minst Mira är grym! Jappjapp!!

Och idag, stallfritt igen, + att vi fick sluta vid 12 eftersom att det är massa strul i skolan med folk som sanerar (stavning) klassrum, stjäl saker - andras mobiler, pengar m.m. så jag och några kompisar stack och käkade pizza och umgicks lite innan jag stack hem och kollade på film! Myyyyysfaktor! Nu sitter jag här med min lilla katt Wilma och gullar lite med henne. Ska sova snart också, wiie, kom på att jag har sovmorgon imorgon!:D

Menmen, uppdaterar mer imorgon! (har lilla flubber imorgon också så jag får se lite vad jag hittar på med honom!)
 
Kram
/Maja

Morsning korsning

hejsanhoppsan uppe med tuppen hahah nää.. men skolan vilket ni nog oxå har.. idag blir det inte någon ridning heller för medryttaren har han! Sedan så får vi se vad det blir idag.. spluggande tror jag. och då blir det ju självklart bloggning oxå! Eller vad säger nii? :D Hehe... Men nu skall jag spreinga till bussen D:
hahahah... kolla mig!!!!! LOL :P Hoppsitsen är not to die 4 :P <3
// Daniella

ingen ridning..

hejsan hoppsan! Jag ja lever! Men jag har ju sagt att jag är dålig på dethär! men jaja, skall inte låva er något men vi får se för nu måste jag faktiskt ta och fixa till det här.... bloggen kan ju inte bara stå och mögla här inte!! ;)... jajemensan! Men idag var det ingen ridning på schemat! Inte för mig iallafall! :) Maja red chilli en sväng idag då jag var i kyrkan där jag är varrannan onsdag då jag konfimerar mig, eller hur det nu stavas! ;)
Såå.. har inte så mycket att skriva om igenkligen.. jo om igår då. men det var ju ej så mycket men kan ju skriva om det ändå eftersom jag som sagt inte har något att skriva om :P men igår så kom hovslagaren till stallet klockan halv 6 och innan det så var medryttarrn där men hon hann inte rida så det gjorde lilla jag nör han var färdigskodd! då tog jag och chilli en sväng ut i mörkret helt sjävla!' Och jag vet att man inte skall rida ut sjäv.. spelar inte någon roll om hur många reflexer  man har på sig. men jag skall nog ändå inte göra det igen för att det var ganska läskiigt hehe... tyckte både jag och chilli!
sedan så red vi en liten stund i padocken där vi tog en liten trav.. :)
Han var duktig men stel då han har stått ett tag så det är inte så koonstigt ;)
// Daniella

Ops..

Jag suger verkligen på att uppdatera! Jag ja sa det ni får hata mig för det. Men jag skall verkligen försöka göra det! Men jag är inte inte duktig på att hålla vad jag har lovat! Antingen är det att jag är för lat för att orka sätta på datorn, hahha ja.. även om det bara tar typ ca 2 minuter... :o men men.... eller så har ingenting hänt den dagen.. att han har sått eller något så har jag inte något att skriva om helt enkelt och hur kul är det att läsa ett sådant inlägg?? Men problemet är ju att vi tappar läsare.. och det är bådas fel tror jag, vill ju inte skylla på maja och det gör jag INTE så ta det inte på det sättet...! Och ja...........
Snart skall jag till stallet och där skall vi ha stallmöte osv... och jag skall försöka blogga när jag kommer hem! Eller jag skall blogga! annars dumma daniella! :o
Men.... jaaa... nu skall jag göra mig iordning innan vi åker tills stallet så bye så länge!!!
Sötnosen!
/ Daniella

SKOLAN IDAG!?

Jaaaa, precis haha! Idag var jag i skolan... visserligen inte för att plugga! Jag stod i ett café på skolans öppna hus och sålda hemgjorda bakverk tillsammans med mina kompisar, bl.a. bvän, som dessutom sov över igår! Myyyys, med massor av bak - kanelbullar & kokosbollar, gottgott! Red ut igår med mira och en tjej och hennes medryttarhäst igår. Långa galopper och mycket skritt bestod rundan av! Lite klättring också som pricken över i:et! Eftersom att jag hade kvällsfodringen i stallet igår med så jag var där ända till 20:00. Sen var det hem och duscha, äta och städa rummet m.m. innan bvän tillslut kom! 

Idag tänkte jag bjuda med farfar och farmor till stallet, farfar var med mycket i början när jag fick Mira och hjälpte mig ofta i stallet när motivationen var på låg nivå. Bl.a. en utav dom som fick mig att vilja fortsätta kämpa med Mira. Nu har han inte sett henne på ganska lång tid så jag tror att han är ganska pepp på att följa med och kolla! Tänkte att jag tar ett ganska lugnt pass i paddocken med mycket trav och vägar m.m.! Hoppas på att det går bra nu då! Kanske även blir en bild eller två, vi får se. Vet att nya bilder är något utav det som vi är sämst på här på bloggen men jag lovar att jag ska prata med Daniella så att det ordnar sig!!

Ska nog plugga lite också så att jag kommer ikappp med matten lite granna! 

Puss på er så länge så uppdaterar jag nog mer ikv!

über-gammal bild på Mira, när vi en dag tränade horsemanchip ;)
/Maja 

ojdååååå....

hejsanhoppsan, sorry att jag har vart så off denna vecka men har haft fullt upp. ingen bortförklaring jag vet men ändååå....  men nu så har jag lite tid att skriva på men blir nog inte så långt för jag orkar inte nu heller obbss... nu får ni bli arga,,, men sitter och skriver på mammas lilla xperia vilket är lite pisst off.. just nu. men jaaaaa. som sagt i torsdag. eller nä onsdags så red jag mira vilket gick super, hon var jätteduktig speciellt på slutet. hon går jättefint nu i traven då hon gick på tygeln nästan hela passet. och då andvände vi inte halsförlängaren. men i galoppen så går det väl sådär inte hennes fel utan mitt dock. för att jag inbillar mig att vi skall gå omkull varja kortsida, jag vet lame... så jag lixom bromsar henne. annars är hon jätteduktig. sedan så red jag chilli förförsta gången igår. ihhhhhhh. vilket var såå kul. han tyckte oxå det, vi tog hans favvorunda som dock var väääldigt lerig.. men vi överlevde. sedan så rakade jag honom. det tog en bra stund men bra blev det, bilder får ni imon... juste.. imorgon hae jag utsläpp.. trevligt. men iaf.. sååå....jaaa... det är nog allt. och idag har jag inte varit i stallet för att jag och medryttaren bytte dagar
kram daniella

FÖRLÅT FÖR SÄMST UPPDATERING

Hej alla, förlåt så himla mycket!! HAr inte haft tid på hela veckan att blogga. Det har varit supermycket med skolan och sena kvällar i stallet vilket har lett till att det bara har varit godnatt när jag har kommit hem. Tråkigt, jag vet. Men i helgen kommer uppdateringen bli avsevärt bättre! Vet inte om jag orkar skriva om varje dag hela veckan men igår red Daniella Mira i alla fall, det gick super och hon gick helt rent för nästan hela första början, sköööönt! Dessutom så börjar Mira bli jättefin i traven nu! Hon går riktigt bra med bra fin takt och trampar under sig ordentligt, ska filma någon dag som ska ni få se! Hoppade även i tisdags men det gick åt h******e. Flög av pga av fööööör pigg häst och dessutom så var hon ett monster att rida, jaja, alla har sina dagar även hästar!
Idag åkte jag med Maria, en klasskompis, hem och vi bakade till lördag. Öppet hus på skolan! Sedan efter det så lekte jag lite med min bvän och två underbara pojkar, Hannes och Andreas! Dom är bäst alla tre, näst efter Mira, haha! Jao, och nu ligger jag här i mitt rum med tända ljus, nyss hemkommen och bloggar samt skriver lite franska samtidigt!
Stallet och kvällsfodring imorgon kväll. Sen ska nog även min bvän sova över, baka i mängder ska vi göra med! Bilder kommer säkert, bullbak och kokosbollar, önska oss lycka till!!
Mer uppdatering och planering kommer imorgon!


Puss och Kram

/ Maja

heeeej!

hej, andledningen till att jag inte bloggat dem senaste två dagarna beror på att jag har haft fullt upp med annat. pluggat, och lite andra saker, samtidigt som det inte har hänt npgot nytt, har inte ridit eller npgot liknande så har helt enkelt inte haft något att skriva om så var för skariva. dp jag inte vill eller orkar... såå ja,, nu kommer ju skolan igen så det kommer bli mindre bloggning. och bara bloggning på kvällarna.. troligtvis.. jaja..
kram daniella

SÖNDAGMYSMORGON

Morning sunshines!

Igår var en helt underbar dag! Gjorde klart mycket av mitt skolarbete och i stallet hade jag och min bästavän det supermysigt! Vi gjorde iordning Myran och gick en promenad som resulterade i massor med fina bilder! Alla bilder kommer upp sedan när dom är lite redigerade och fixade!

Dagen Idag består utav mestadels, vad tror ni? Ja, precis, skolarbete menmen, kommer nog bli ganska nöjd när allt är klart! Efter skolarbetandet ska klockan bli halv sex, då åker jag, mamma och min syster på yoga och gymmar lite. TAGGA beeptest på idrotten imorgon, NOT. Aja, nu får jag börja här...

Varsågoda, här är en bild på min fina bästis!

Bilden fota av mig.

/ Maja


PLUGGA, STALLET, FOTA, HEM, PLUGGA

Nu sitter jag här och ska plugga lite, innan min adtor dör, haha. Sen drar jag till stallet, innan möter jag upp min bvän som ska med till stallet, kuuuligt! Vi ska fota den del hade vi tänkt och kanske blir det några varv uppsuttet barbacka i skritt i paddocken, vem vet?;) I så fall får ni bilder från det också!! Mormor hämtar mig sedan i stallet och så åker hon hem och hjälper mig att skriva på mitt arbete. Sen får vi se vad som händer, uppdaterar nog mera sen. Kanske även kommer upp en outfit om jag har tid att klippa ihop!

Så länge får ni en söt, gammal, bild på mig och snuttan!




Kramar!

/ Maja


Stressig dag?

Idag vaknade jag ca halv nio skulle jag tro, så jag gick upp och städade akvariumet åt mina små fiskar hehe ;) Sedan fortsatte jag med mitt rum! Redig jag är ellerhur? :P och en dusch efter det!
Nu sitter jag framför datorn och skall snart (kanske) Åka iväg och köpa lite saker till mina fiskar eventuellt några fler.. Men bara kanskee, sedan så skall jag hem till min moster malin då min kusin thea fyller år. Sedan snabbis till stallet där jag bara borstar av honom och sedan hem till min kompis josefin då hon skall ha en liten fewst! ;)

Jaoo, så inte några kort för min del men maja tar några sååå, då får ni lite utav henne, det får bli kort utav mig någon annan dag. :)

Men nu måste jag gå ifall jag skall hinna allt! ;)


// Daniella

STALLET, HEM, MYS

Aaa0, precis!
Idag vaknade jag vid typ halv tio, även om det är lov så kan jag inte somna om efter att jag vaknat en gång på morgonen, siiiick. I alla fall, jobbade med mitt arbete i ca 4 timmar och sen drog jag till stallet. Vi skulle ju fotat idag med icke, det blev för mörkt innan vi blev klara med allt så det sket sig. Provade i stället en ny grej......... RED BARBACKA på snuttan för första gången, hon va super duktig opch jobbde precis som vanligt! Sen stod det ett litet kryss framme som var på ca 30 cm som vi skuttade över i trav några gånger, hon var såååååå duktig!´
Och nu, efter att ha ätit mycket god hemmagjord pizza så ligger jag här i mitt rum med mina nya Yankee Candles tända, mysfaktor x1000!

Får se vad jag gör med snuttan imorgon, kanske uteritt eller bara mys och gos i stallet. Tar ev. en promenad om det inte blir ridning!
Förresten ska jag kolla om Daniella vill fota imorgon i stället..

Puss på er allihopa!

/Maja

Shopping! :D

Tjo! Nu är jag hemma igen efter att jag har vart inne i stan med min mormor i några timmar. :D Köpte tre tröjor och en supersnygg ring! Äntligen fått köpt lite till mig själv! Spenderar alltid mina pengar på chilli, och eftersom han fick ett nytt schabrak haha eller han, ja ni fattar vad jag menar. Så tyckte jag att jag kunde få unna mig lite sker utanför stallet! Vilket var kuuul! :)

Snart blir det stallet och fota lite, kul kul! :)


eftersom kameran ligger i stallet så får ni några dåliga webbcam bilder :P

ring:


tröja 1 :



tröja 2:


tröja 3 .


Ni får ursäkta den dåliga kvalitéen :)

// Daniella

Barnvakt- lillasyrran

Tjo! Nu sitter vi och kollar på film. Mamma kommer snart hem och då blir det stallet som gäller. Maja skall oxå dit dag, fast igenkligen pallar jag nog inte att åka dit men men.. är lite trött :P Men dit och mocka, ta lite bilder som maja ville och nu kan jag inte glömma kameran för den har jag lagt inne i byssan så den finns redan där. :) Hehe, menräkna inte med något för ja,, det är jag? hehehe:)
Jaa, och vilket fint väder det blev idag, det får vi ta vara på! ;) Ellerhur?? Och lite höstbilder kan ju sitta fint en dag som denna eller vad tycks? :)

Men nu skall jag leka lite med syrran sooo see yaaa!

bild i repris för har inga bilder på den stora datorn :)
// Daniella

JAG ÄLSKAR SHOPPING

Jaaaaaaaaa, som rubriken lyder men det gör nog de flesta, vad jag vet, haha!
Vart på stan idag med mamsen och shoppat. Hittade en del saker som jag är riktigt nöjd med!
Här kommer bilder på allt!




Vantar, H&M 49.50:-


Linne, Tessie 199:-


Träd att hänga smycken på, Åhléns 129:-


Örhängen med texten "MARC", Marc by Marc Jacobs 329:-

Detta var min dag, pluggade också en del men det är ju inte så intressant! Köpte även små doftljus igår från "Yankee Candle" till mitt rum!

Kram på er!

/Maja

I want! ;D


Soft up stigbyglar! Sjukt snygga och många säger att dem är bra! Har ni någon erfarenhet utav demma stigbyglar?? ;) Vill jättegärna veta mera om dem! :)

Julklappen kanske?? :)

// Daniella


Mira


+mira



Haha, jepp idag blev det ett ridpass som sagt! På mira blev det! Jag och mamma åkte och köpte spån men inget mer blev det, något jag måste ha är ett nytt borstuppsättning!
Men back to the ride pass :P
Det blev lite hoppning och markarbete i padocken med mira. Hon var grymt duktiig! Men jag kan ju inte riktigt hur maja brukar rida så det ser väl lite halvkasst ut när jag rider henne, men på marken kommer vi bra överens! Måste ta ett ''lektion'' eller ja, typ ett ridpass för maja så hon visar och lär mig hur hon rider mira för  det hade vart super. Eftersom hon ridit in henne så lyssnar mira på hennes hjälper hon förstår inte om jag gör på ett annat sätt. För det har hon inte lärt sig.

Vi hoppade ett litet kryss vilket hon gjorde gallant! Det var väl mer jag som inte var berädd om jag skall erkänna, sedan så var det en massa folk eller ja två stycken som stod och kolla på vilket gjorde mig lite nervig.. och att det var typ 4 hästar som ''hoppade'' samtidigt vilket gjorde det väldigt trångt inne i våran lilla padock.

Sedan så sa maja hur hon brukade göra när hon fattar galopp på henne så det testade vi och då fattade hon direkt vad jag menade. Vilket hon inte gjorde förra gången jag red henne, så tack för tipsen MAJA :)

Sedan som ni ser så red jag chilli oxå, eller red och red. Jag hoppade upp på honom och skrittade två till tre varv i padocken vilket kändes bra! Sedan så borstade jag honom och satte på båda hästarna täckerna sedan fick chilli lite mars som vi också köpte idag på våran lilla tripp till naturnära :)

Ja, det var nog hela dagen :)

p.s tog med kameran men tog inga kort :ss



// Daniella

En bild säger mer än 1000 ord!



// Daniella

Dagen

Idag så vaknade jag gick upp och fick skjuts till stallet, kortfattat.
när jag kom till stallet så släppte dem ut hästarna och chilli fick komma ut idag! Gissa om någon blev glad! :)
Sedan så mockade jag och fixade iordning sakerna åt chilli och mira. Sedan så frågade karro om jag ville vara med och hoppa lite i eftermiddag, så jag messade maja och frågade om jag fick och det fick jag, men det blir inte så mycket hoppning för våran del. Då mira är rätt ung eller så och jag har aldrig ''hoppat'' henne förut så vi får se hur det går! Kameran HÄNGER med denna gången hahaha!
Abbe var oxå med i stallet idag och fixade. Abbe är min mormors hund som jag brukar passa lite då och då! En boxer ''valp' Skitsöt! om ni vill så kan ni få se lite bilder på han! Om ni vill då såklart för det är ju som sagt en hästblogg! ;)
När jag var klar så gick jag och abbe hem sedan så pluggade jag lite SO jag me.. Men det gick som det gick.. nu skall jag och mamma åka en liten tripp till naturnära och köpa spån sedan till stallet rida, hem blogga plugga ja, sedan sova! :)

Någon mer än jag som tycker att lovet gått sjukt fort!? :P

Här kommer lite bilder ifrån första gången i stallet, dagen XD
Kan ni hitta chilli? :oo en ledtråd han har blått täcke på sig.. -hahah

:)


Sorry för dåligkvaliteee men palla inte redigera alla bilder ''/

// Daniella

gårdagens ridpass

tjodeloo! Eftersom jag var ganska trött igår så orkade jag inte sätta på datorn när jag kom hem ifrån stallet.
Men som Maja sa så red jag dunder ;) ja, det var spännade att rida en annan häst skall jag säga, dem var ju inte lika någonstans. men som majja så så red vi ut skritt,trav och galopp vilket var superkul! Och fort gick det allt! Han har ju inte så långa ben eftersom han är en liten c-ponny haha, har aldrig ridit en sådan liten fjording. yes en liten fjording var det ja! och en fjording kännde man att han var för enveten liten krabat var det sörru. Men nog om det. sedan så red vi in i padocken och där så försökte jag jobba honom lite men det gick ju sådär.. hehe! Men nog om det!

Har ni några bra övningar?? Vore super kul om ni kunde skriva några! Den kan få ett helt inlägg+länk dåsåklart! Så kan alla läsa eran övning! :)


tog inte några bilder, glömde kameran hemma i hallen som vanligt? SUPRISE! :D


här får ni en bild på den lilla killen! Dock ifrån i sommras ;)


// Daniella

GODNATT!

Hejsansvejsan allihopa!
Hann aldrig blogga igår och hann aldrig fota heller för den delen men ridpasset gick bra och vi tog några skutt över en upphöjd bom, mer hoppning än så blev det inte. Allt måste ju stämma innan man kan börja hoppa och det gjorde det inte till 100% så då fick hoppningen läggas åt sidan. Red idag också, "medryttaren" kom aldrig så det blir nog inget med det, tråkigt nog. Menmen, först red jag och Daniella ut en liten kortis, hon lånade en annan ponny i stallet eftersom att Chilli, som ni vet, är sjuk. Uteritten gick kanon, tog lite trav och en gallop på grusvägen fram och tillbaka, sedan gick vi in i paddocken med båda hästarna och körde lite lösgörande, sedan blev det däremot hoppning. Hade ställt upp ett hinder innan ridpasset, det tog vi några skutt över, det var inte högt, bara så att vi ska komma igång lite! Longerade Flubber en stund idag också, ponnyn. Hindret hade jag använt till honom. Det tog han ett par skutt över och det gick prima! Så duktig är pålleponken!
Imorgon blir det stallfritt: Daniella tar Mira, har ett arbete i SO som sagt. Ska arbeta med det och senare på dagen så blir det stan med mamma. Får se vad jag kan få hem! Lägger nog ut bilder på det i så fall!

Ska se om Daniella vill fota lite på fredag kanske! :D

Ha det bra!

/ Maja


vem är jag ?

Daniella vem är hon? utanför häst världen?
Ja, det kan jag ibland undra själv.. för hästarna tar ju nästan upp all min tid ;)
Men som sagt, jag är en utav dem tjejerna som umgås med folk när dem har tid, blyg. ja det är jag verkligen.. hehe..
speciellt när det gäller nya människor! Men annars så är jag ganska glaad och sprallig. Jag älskar oxå att fota, det är något jag brinner för men något som är synd är att jag inte har haft tid eller ork att fota det senaste... det går lixom i perioder, någon mer som är som jag?

Jag är faktiskt ganska slarvig.. och tappar säkert  bort mina nycklar 5 ggr i veckan, jag snubblar konstant och gör bort min dygnet runt.. hehe men det skall vi ej gå in på. Om ni inte frågar då hehe, finns många historiier att berätta. Som när jag fiskade 10 åringar xd ja, sant. och när jag slänger klubbpinnar på folk i bussen, gör sönder sakér. säger saker som jag inte borde gjort :P

Men ja, det är nog lite som jag är.. ;)

 Djur är något som jag finner intresant att fotografera :) min lillasyster står oxå väldigt högt upp på listan.


// Daniella


senaste köp!

medans jag har ''icke boggat'' så har jag vart på myone och fyndat lite ;)

Ett gult GG schabrak.. vilket var jättesnyggt! Skall försöka hitta en matchande huvaa till, kanske något att ha på tävligsbanorna? :)


( bild lånad ifrån google )

sedan så köpte jag en marinblå mountain horse jacka ;)

men hittade tyvärr inte någon bild på den men kommer säkert synas på bild i morgon :)

// Daniella


Tagga

Idag skall jag ut till stallet då jag ahr insläpp på onsdagar men det är inte det jag taggar till utan det är att jag skall få rida! haha, jaa. har inte gjort det på jättelänge nu tycker jag, hehe.. eftersom man är van att rida nästan alla dagar i veckan så känns det konstigt när man inte gör det! hhihi, jo jag har ridit en gång sedan han blev sjuk och det var på mira. Det var för två dagar sedan tror jag.. ;) Men som sagt kemeran hänger på tycker jag för att det var så sjukt länge sedan jag fotade! Visst vädret är inte det bästa och det blir nog inte några ridbilder för vi skall rida ut en sväng. Men det blir väl ändå lite kul med några bilder.. ? :D Och nu när hästen min är bra igen ( på bättringsvägar ) så skall bloggandet ligga på topp! ellerhur? :)


två ovisade bilder på maja och mira som låg och skräpade på min dator ;)



 // Daniella


Daniella här!

hej, vet att ni inte har hört ifrån mig på väldigt länge så varför inte nu? Sitter hemma hos min moster som jag sovit hos idag. Och, ja går omkring så varför inte sätta sig famför datorn och blogga lite vetja, när jag ändå har tid.
Men som sagt chilli har vart dålig, föstoppningskolik. Så ´jag har vart i stallet mycket den senaste tiden.. men nu håller han på att bli bra igen :D VIlket är grymt bra!
han dricker och äter och bajsar! Iiihh,, hahah ni kankse tycker att jag är konstig som tycket att det är bra, lixom det är ju normalt. men jaaa.. många utav er vet ju vad kolik är vissa inte.
kolik är en sjukdom som gör att hästarna har ont i magen, nu vet jag inte så speciellt mycket om kolik men jag kan berätta det jag vet. Chilli hade en såkallad förstoppningskolik. sedan så finns det massor utav olika sortes kolik.. men de m kan jag inte n¨ågot om.. symtomen av kolik brukar vara att hästen inte vill äta eller dricka elelr bajsa.. men som sagt kan nästan inte ett piss, vet ni något?? Vill jättegärna veta! Kom med kommentareer! :D

/ Daniella

Rubrik här.

Vaknade för ett par timmar sen och käkade frukost: American Pancakes blev det med lillebrorsan, mysgrad 10000! Sen pluggade jag en liten stund och nu kollar jag på TV och passar på att blogga lte medans jag väntar på ett telefonsamtal från min mormor. Hon ska hjälpa mig med mitt SO-arbete som jag ska göra. Sen blir det stallet! Hoppas att jag hinner fota lite så ni får lite fräscha bilder, men vi får se!

Kram

/Maja

RSS 2.0