....

Snabbspol över denna dag tack !


Såhär blir det

Snackat lite med Maja nu och det blir en helt ny blogg, en nystart Lixom. Vi skall sova i stallet på lördag och då åker datorerna med och då skall allt fixas ! Nice !! Skall bli skönt att ha något att göra! Men ville bara ha sagt det så ni vet! Jag kommer fortsätta hålla uppdateringen uppe fram till dess! Då det är enkelt för jag kan blogga via telefonen :) vilket jag tycker är en hitt! Har du iPhone och blogg ladda ner bloggappen och uppdatera ifrån din iPhone! Helt klart en stor hiss!! :)
Kram daniella


Fint väder på medryttarens dagar?

Hej! Känns som om det är fint väder varje dag som jag inte är i stallet hahhah, joo det e sant ju! Regnar eller stormar eller haglar eller snöar varje gång jag är i stallet typ haha, om det e fint väder så har han antingen tappat en sko eller blivit halt , hahhah okej så illa är det kanske inte. Men det är typ så! Alltid bra väder när man e stall ledig. Haha

Kram daniella


Hej

Hejsan aha, sorry för att jag inte skrev något igår typ, men fanns inget att skriva om för att jag bara mockade i stallet och sedan stack jag hem... Ja, det var det! Och idag är jag ju stall ledig så skall nog passa på att åka in till stan en sväng :) Jaa.. Så inte så värst mycket uppdatering idag heller tror jag..! Men men! Ha det!
Kram daniella


Åååhhhh!

Äre bara jag som är pisst of för att det snöar!!?? :(


Bilder

Hej igen! Fick några mobilbilder på sakerna jag köpt! Bättre bilder får ni snart ! :)


Godermorgon!

Hejsan alla morgonpigga små läsare :) idag skall jag åka i väg och praoa så det blir inte så jätte mycket uppdatering inför dagen. Några mobilinlägg skall jag nog hinna med. Men sedan är det så att jag slutar klockan fyra i högsbo sedan tar det ungefär en timma hem och sedan skall jag till stallet så ja, ni fattar.. Jupp! Men det var väll det hah! Ha det !

Kram daniella


Dagen i sig.

Hej! Hela da ge idag blev lite messt up! Lite kaotiskt helt enkelt. Jag kom till stallet runt 11 och mockade och gjorde i ording sakerna åt chilli. Sedan så ställde jag in alla nya saker på sin plats. Och städade lite smått i skåpen. Sedan så borstade jag igenomchilli en långis. Runt 1 timma skulle jag kunna gissa på :) Sedan kom hovslagaren. Han var väll klart runt klockan 2 då jag gick in i byssan. Sedan så väntade jag tills klockan hanv 4 skulle jag tro... för att hon som skulle ha lektionen höll på att göra ett par naglar. Akryl på en annan i stallet. hehhe ja... Men tillslut blev dem klara och då fixade jag i ordning chilli och han fick bära sitt oranga sett och jag hade även på mig min nya KL jacka :)
Majas kompis Gabby var där och tog lite foton. Vissa kanske bllev bra men dem på mig blev nog inte det haha, kollade igenom bilderna en snabbis och dem blev ganska roliga hahah! Men jag hade rätt kul idag iaf.! Vi tränade på avstånden bytt mellan 6 galoppsprång och 8 , sex var lätt men därimot när jag skulle klämma in 8 så blev det en aning trångt haha!
Sedan hoppade jag en kombination på 70 skulle jag tro. En oxer och en sockerbomm.. Vi började lungt idag för att hästarna eller min häst iaf inte har gått så mycket det senaste utan han har mest lullat omkring om man kan säga det på det viset. :)
Men det var kul iallafall :)
Var väll hemma runt 20 över 7 så hann se en liten del utan ponnyakuten hhaha! Kollade på det jag hade missat på datorn senare.! hih..
Imorgon äre prao! Ifrån 11 till 4 ! Sedan stallet tror jag skall longeraa honom då! Men jaoo, Mobil blogg imorgon då! :)
Och bilderna på det jag hade köpt får ni vänta lite på ehehe ;)  Blev ettt lite långt inlägg idag men tack om ni orkade läsa det hahaa! Ha det !
KRam Daniella

Huller om buller i schemat

Nu har schemat ändrats igen! Så dagen ser ut såhär:

Hovslagaren kommer.

Träning

Och tillsist fota :)

Jupp! Så fina bilder kommer upp!

Här får ni en ful bild på lilla mej :)
Kram daniella


Min shopping bag

Kan nån gissa vad som finns? :) kram daniella


Hoppträning

Hoppträning lnplanerati schemat , efter skoningen skall jag hoppträna! Yay ! Blir inte någon fotogrej som det skulle tyvärr men kul att få träna iallafall! Måste komma igång! Och imorgon skall jag använda mitt nya set :) gilla! Men ja, tar nog kort på sakerna i morgon istället orkar inte fota nu hehe, lat aa jag vet ! Men ja! Siste inlägget för dagen så sov sött :)


På väg hem ifrån mässan!

Då är man på väg hem ifrån mässan som rubriken lyder :) fick köpt en massa roliga saker :) mer om det kommer ikväll :) men ja, en super nicig dag var det helt klart! Roffe var sååå nära på att vinna men rev sista hindret och kom sexa istället osis ! Jaa, men nu väntar jag på bussen och sedan skall jag hem och fota det jag har köpt så ni får se :) och imorgon kommer hovslagaren klockan ett och efter det så skall vi nog fota men är inte helt 100 på det så vi får se lite hur det blir! Men jaja, ha det gött ! Haha
Kram daniella


Uteritt

En uteritt blev det idag! Vilket var super härligt :) han var lagom pigg och samarbetsvillig. Så det var kul att sitta på hästryggen idag. Sedan kan jag inte bärga mig tills mässan imon! Iiihh! Någon mer som skall dit då? :)
Massa shopping skall det bli!

Bild ifrån ritten, filma även en snutt när jag red! Vore det intressant att se ? :)


Direkt från häst ryggen

Undeerbart !!!


Bestämt

Nu har jag pratat med Maja och vi skall sätta igång på riktigt, vi skall fota bilder till headern på söndag, sedan skall en totalrenovering ske här på bloggen :) sedan skall vi planera allt ordentligt och noga! Så nu skall vi BLOGGA! Men det kanske är lite segt nu i början men jag skall blogga så mycket som möjligt nu :) då jag har större möjlighet nu när jag har skaffat mig en iPhone då jag kan blogga på mobilen :) så Jaa... Då bet ni hur det kommer att bli här framöver :)


Hej!

Nu skall bloggen sättas igåg tycker jag!! har vart för mycket slarv och den har legat nere ett bra tag vilket jag inte vill. visst ibland är det dålig motivation och ibland är det inte kul. men det är då jag är så feg som ger upp och slutar helt  och hållet. vet inte hur många bloggar jag har haft och jag orkar bara inte hålla på och vela. nu e det denna. that's it ! Så nu skall jag faktiskt ta tag i detta. skall försöka nå maja och kolla med henne så att hon är med. Sedan vill jag fixa en ny liten header. Då jag vill fräsha upp bloggen lite. Jusst nu är jag jätte motiverad till att blogga. Så nu kör vi eller??? Sedan så är det ju inte så jätte kul i början då man har lite blogglästare osv. Men det är ju då man får kämpa på! hur skall man annars hinna få några lixom.. För alla hittar ju inte ens blogg dag ett utan det kan ju ta ett bra tag.. så här skall fan ( ursäkta språket ) Kämpas!
Så Ja!
Så ha det gött sålänge!
KRAM DANIELLA

RSS 2.0